Sunday, February 7, 2010

RAHSIA ORANG KAYA BERTAMBAH KAYA..BUAT DUIT DENGAN DUIT..


Setiap keping denominasi Dinar Iraq sebenarnya mempunyai ciri-ciri paling canggih dari segi ciri antipemalsuan dalam sejarah matawang antaranya: watermarks, imbedded metallic strips, dakwat metalik, tulisan yang hanya kelihatan di bawah sinar UV, raised lettering, jalur keselamatan dan simbol warna yang sentiasa bertukar. Wang kertas terbaru dinar iraq ini diperkukuhkan dengan ciri anti pemalsuan yang terkini.


Salah satu strategi mudah menjadi jutawan ialah memiliki matawang yang berpotensi secara signifikannya menaik beribu peratus dari harga belian sekarang. Apakah jenis mata wang itu?

Matawang sesebuah negara akan jatuh ketika rusuhan dan perang. Apabila negara itu aman dan stabil semula, maka nilai matawang negara itu akan melonjak naik sehingga beribu peratus. Matawang Russia, Kuwait dan Afgahanistan pernah terjadi sebegitu.

Kini Dinar Iraq dijangka akan menaik sekurang-kurangnya 1 Dinar bersamaan USD 0.30. Nilai Dinar Iraq sekarang dianggap sebagai harga lantai yang tak bisa jatuh lagi. Malah ianya akan menaik berdasarkan senario ekonomi dan politik Iraq pada masa kini dan pada masa hadapan. Pelabur minyak termasuk Petronas pun sudah yakin dengan ekonomi Iraq dan telah melabur di sana.

Kini, peluang bagi kita membeli dan menyimpan Dinar Iraq.

Bagaimana potensinya Dinar Iraq?

Dengan menyimpan 50,000 Dinar Iraq, yang kini dijual pada harga RM 1,000 ianya berpotensi menjadi RM 50,000 dalam tempoh beberapa tahun sahaja lagi.

Jika mahu menjadi jutawan, belilah sejuta dinar - hanya RM 20,000 sahaja.

Paling tak ada duit, simpanlah 10,000 Dinar yang boleh dibeli dengan harga hanya RM 200.00 sahaja. Ya..10,000 Dinar berpotensi menjadi RM 10,000.00. Wau..banyak tu!!!

Jika anda menyimpan di dalam akaun simpanan tetap, anda perlukan RM 1 juta untuk menghasilkan RM 50,000. Tetapi dengan menyimpan 50,000 Dinar Iraq yang kosnya ialah RM 1,000 ,ianya mampu menjadikan wang anda sebanyak
RM 50,000. Inilah peluang anda sekali seumur hidup...


Dengan menyimpan Dinar Iraq, orang "miskin" pun mampu menjadi jutawan.
Ha ..ha.
.

5D - Duduk Diam Doa Dapat Duit - Beli dan Simpan Dinar Iraq.

Kalau Donald Trumph pun dah beli Dinar Iraq - ianya memberi isyarat jelas akan potensi nilai Dinar Iraq ini dalam masa terdekat.

Dapatkan Dinar Iraq sekarang. Tel saya 012-3771941.

Jika jauh, boleh beli secara on line - anda bank in wang ke akaun bank saya. Selepas bank in, sms nama dan alamat anda untuk saya hantar dinarnya. Sila sms kepada saya untuk mendapat no akaun bank saya.

No comments:

Post a Comment