Monday, January 3, 2011

DINAR DI APUNG HUJUNG TAHUN 2011 ???

Salam & Selamat sejahtera..
BERITA BAIK KEPADA PEMILIK DINAR IRAQ..

Ramalan terbaru dari pakar ekonomi dunia,tarikh apungan dinar dijangka sebelum hujung tahun 2011.
WOW!!!!ALHAMDULILLAH..
maknanya dah tak lama dah tu!!
Isunya :MASA? Jawapannya: SABAR MENANTI.
Jika ia benar-benar terjadi maka kami terpaksa menghentikan jualan dinar iraq ini.Jadi kepada sesiapa yang belum memiliki dinar?Sila dapatkan dengan kadar segera.Jangan bertangguh kerana kini dinar laris macam goreng pisang.Stok makin sukar diperolehi..Siapa cepat dia dapat!!


Seperti yang anda maklum, kami tidak pernah meramalkan sebarang tarikh apungan dinar sebelum ni.Kami hanya ingin kongsikan berita hangat ni untuk tatapan mereka yang membeli dengan kami. Info terbaru ini kami terima dari pembekal kami yang berada di timur tengah ( yang berurusan direct dengan CBI), menurut beliau kemungkinan besar dinar akan diapungkan pada hujung tahun 2011 nanti.Anda tidak perlu percaya 100% tapi kami juga turut mengharapkan agar berita baik ni benar-benar akan terjadi..Tapi jika benar-benar ia berlaku..terlepaslah anda untuk mendapat satu "REZEKI TERPIJAK".Kepada yang sudah sedia memiliki dinar..Tahniah kami ucapkan!Harap perkara pertama yang anda dahulukan ialah melakukan UMRAH sebaik sahaja dinar diapungkan nanti..AMIN..

Oleh sebab itu..kemungkinan pada 30/11/2011 kami akan hentikan @ kurangkan kuantiti jualan dinar. Anda mengharapkan dinar diapungkan.. kami juga mengharapkan agar dinar diapungkan,malah CBI yang paling mengharapkan dan merancang agar dinar cepat diapungkan.Rugilah negara Iraq jika matawangnya diniaga di bawah paras nilai sebenar.Sejarah pada kegawatan 1997,Malaysia menambat nilai ringgit pada kadar RM3.80 per USD1,namun selepas "apung" pada 2005, terbukti nilai duit kita semakin menguat kepada RM3.10 pada hari ini. Namun seperti kata Maher Zain; "InsyAllah"..kita hanya merancang..Allah sebaik-baik perancang.Kementerian Perancangan Iraq mencadangkan dinar diapungkan pada kadar USD1.170 ,sedangkan kita cuma mengharap dinar diapung pada kadar USD0.30 sahaja.

Oleh itu, sekiranya tiada apa yang berlaku dalam bulan DISEMBER 2011 nanti.. dinar boleh didapati seperti biasa tetapi mungkin harga akan menjadi LEBIH MAHAL.. tq

Dapatkan segera sebelum stok kehabisan!!

TAWARAN HEBAT!!!Biar kita kaya sama-sama...

IQD5,000 dinar cuma RM80

IQD10,000 dinar cuma RM140

Berminat? Sila SMS atau Call : Tarmizi 012-3771941 /019-2710699

13 comments:

 1. Alhamdulillah... harap2 begitulah.. Aamiin.

  ReplyDelete
 2. Salam,
  says berminat sangat dengan bisnes ini, cuma saya tak faham apa yang perlu saya lakukan selepas membeli dinar tersebut. Adakah duit tersebut perlu di tukar di money changer atau perlu buat ape dengan dinar tersebut. Tolong jelaskan cara-cara bisnes ini.TQ

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 8. saya berminat apakah sdr merupakan money changer atau agen2currency bertauliah? Bagaimana cara saya nak buat pembelian dinar iraq?

  ReplyDelete
 9. maaf encik,adekah dinar iraq ni akan diserahkan kpd pembeli by hand?

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 11. aik xde pun kater akhir tahun 2011 nie dh nak dekat bulan 2 2012 nie huhu...

  ReplyDelete